Custom made

Een Food Truck beginnen, heb je al een Food Truck of wordt een Food Truck de nieuwste vestiging van jouw keten?

Of ben jij helemaal geen Foodie maar opzoek naar een top of the line verkoop truck of trailer voor jouw producten!

 

Bij CBG kan het niet gek genoeg! Jouw ideeën werken we samen met u uit tot een geweldig eindproduct!

 

Hoe gaan we te werk?

Om te beginnen zullen we een meeting met u inplannen, er valt veel te bespreken voor de bouw van jouw verkoopwagen, een truck of een trailer en welke soort hebt jij in gedachten, en verkoopluik of een geheel te openen wand?, de vormgeving, de inrichting, apparatuur? en welke producten wil jij promoten? Samen met onze verkoper gaat u rond de tafel om alle details in beeld te krijgen, aan de hand hiervan wordt een offerte, perfect aansluitend bij uw wensen opgesteld.

 

Is de offerte akkoord? Dan gaan we direct aan de slag met het realiseren van jouw truck of trailer, het team in de werkplaats begint met het voorbereiden van uw truck of trailer voor de op- of ombouw, materialen worden verzameld en voorbereid. Daarnaast wordt er op onze design afdeling een tekening gemaakt voor de inrichting en het uiterlijke design van jouw verkoopwagen.

 

Tijdens de op- of ombouw van jou verkoopwagen zullen wij je tussentijds enkele keren vragen om langs te komen zodat je kunt zien hoe jouw verkoopwagen zich ontwikkeld, tevens zouden we dan eventueel nog aanpassingen uit kunnen voeren aan de nog niet uitgevoerde werkzaamheden zodat jouw truck of trailer helemaal perfect wordt!

 

Carrosserie aanpassing

Uiteraard is het ook mogelijk om enkel de carrosserie werkzaamheden aan uw truck of trailer uit te besteden aan CBG of om een Casco CBG Classic aan te kopen! Het team van CBG heeft al meerdere wagens voorzien van een verkoopluik, een schuifruit, een open wand met oploop platen, een open wand met opmaat gemaakte trappen, etc.! Check onze voorgaande projecten om te zien welke kwaliteiten ons team in zijn mars heeft!