Financiering lease

Betalen per maand, geen probleem!

In samenwerking met Bekaro Lease biedt CBG jou de mogenlijkheid jouw verkoopwagen per maand te betalen. Bekaro lease is onderdeel van Bekaro BV, een gespecialiseerd en zeer ervaren intermediair voor o.a. financial lease-oplossingen. Sinds de oprichting in 1981 heeft Bekaro bemiddeld bij de totstandkoming van enkele tienduizenden overeenkomsten.

 

Andere lease vormen in overleg.

 

Voor welk bedrag per maand kun jij een verkoopwagen bezitten? Bereken het hier!

 

Wat is een financial lease?

Een financial lease is een objectfinanciering, waarbij je als ondernemer de beschikking krijt over een bedrijfsmiddel dat nodig is voor een efficiënte en doelmatige bedrijfsvoering. De liquiditeit van de onderneming blijft hierbij vrijwel intact, zodat de financiële mogelijkheden voor bijvoorbeeld vervanging of uitbreiding van bedrijfsmiddelen optimaal te benutten zijn. Deze kredietvorm is bestemd voor de zakelijke markt en voor de (semi)overheid. Bedrijfsmiddelen (personen- en bedrijfsauto’s, machines, computers) met een minimale aankoopprijs/ te financieren bedrag van EUR 2.500,- tot 100% van de aankoopprijs (exclusief BTW), komen ervoor in aanmerking. Verzekering, onderhoud, afschrijving en dergelijke worden en verder niet in meegenomen.

 

Staat bij een financial lease de rente vast?

Ja. Bij een financial lease staat de rente, net als de maandtermijn en looptijd, vast.

 

Is bij een financial lease vervroegde inlossing mogelijk?

Ja, dat kan. Over het algemeen houden de maatschappijen dan het aantal nog te betalen maanden maal de maandtermijn aan als inlossaldo.

 

Hoe lang duurt het aanvragen van een financial lease?

Na het indienen van de aanvraag, wordt je gemiddeld binnen een werkdag door ons vrijblijvend geïnformeerd over uw kredietmogelijkheden. Had daadwerkelijk afwerken van het contract zal bij een akkoord vervolgens gemiddeld nog zo’n een tot twee werkdagen in beslag nemen.

 

Wat gebeurt er bij een financial lease met het eigendomsrecht van het object?

Het overschrijvingsbewijs van bijvoorbeeld auto’s, het waardpapier, is per 1 januari 2014 komen te vervallen. in plaats daarvan ontvangt de klant een pasje van de RDW, bij wie de auto ook als onderpand zal worden aangemeld door de bank.

 

Wat is bij een financial lease de maximaal aan te vragen looptijd?

Deze zal nooit langer dan vijf (auto) a zeven (overige objecten) jaren, afhankelijk of het een nieuw of gebruikt object is. Meestal komt dit overeen met de gemiddelde gebruiksduur van het object.

 

Wordt ik bij financial lease wel eigenaar van het object?

De gebruiker of klant wordt economisch eigenaar van het object. De maatschappij wordt de juridische eigenaar, totdat de financiering is ingelost. Na inlossing is de gebruiker eveneens juridisch eigenaar. De investering is volledig af te schrijven en zal meestal op de balans worden geboekt onder de vaste activa.