LEDters

“LED op dat je in the spotlights blijft staan”

 

Er gaat geen dag voorbij dat je ze niet ziet,die oplichtende letters en borden, vooral op de gevels van winkels en bedrijfspanden, maar wist je dat het ook mogelijk is om die gave reclame op jouw truck of trailer te plaatsen?

Alle oplichtende reclame wordt op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen, of je nou doosletters, kermisletters, letters me verlichting er achter of geheel wat anders in gedachten hebt, wij onderzoeken alle mogelijkheden om je de perfecte reclame te bieden.

 

De lichtreclame wordt bevestigd op een frame welke je handmatig (ondersteund door gasveren) open en dicht kunt klappen. Dit frame wordt bevestigd aan het verkoopluik of op het dak van jouw trailer waardoor je de reclame niet hoeft te demonteren wanneer je op pad gaat of hoeft te monteren als je aan het opbouwen bent!

Omdat het voor de wat hogere trailers moeilijk is om het frame te kantelen bieden wij voor deze trailers de mogelijkheid om het frame hydraulisch te laten kantelen met behulp van een elektrische aansturing. Mer een druk op de knop wordt de motor geactiveerd en het frame kantelt naar voor of achter. (Dit is natuurlijk ook mogelijk bij de wat lagere trailers en trucks)

De lichtreclame wordt vanuit binnen in de trailer bediend en je kunt kiezen voor een continue verlichting of een alternerende verlichting.

 

Wilt u wel letters op uw wagen maar geen verlichting? Wij kunnen uw wagen ook voorzien van Freesletters!