“The Basic”

“The Basic” CBG Classic is opgebouwd als verkooptrailer, deze heeft aan de rechter- en.of linkerzijde een groot verkoopluik. Via de ruime deur aan de voorzijde kunt je gemakkelijk in- en uitstappen.

Mogelijk is om “The Basic” CBG Classic op te bouwen met een dubbel verkoopluik waardoor je twee keer zoveel klanten kunt helpen of bij gebruik van een verkoopluik, het verkoopluik te openen te openen welke op dat moment het gunstigste uitkomt.

– zelfs onze basic is een luxe –

 

Ben je opzoek naar een eye-catcher, dan ben je met “The Basic” CBG Classic op de juiste weg.

“The Basic” CBG Classic is snel gereed voor gebruik, na het stabiliseren van de Classic met de vier steunpoten aan de onderzijde, hoef je enkel het verkoopluik te openen en je kunt aan de slag.

Deze versie van de Classic is doordat hij makkelijk en snel op te bouwen is ideaal voor het verkopen van jouw producten op meerdere plaatsen per dag.

In deze Classic kan aan beide zijden een werkbank geplaatst worden, zoals ook in de achterste kap waardoor je een groter werkoppervlak of meer opbergruimte kunt creëren.

Het verkoopluik is in zowel de Classic I en de Classic II te vervaardigen, tevens is het mogelijk om enkel een gedeelte van de wand e/of meerdere delen van de wand te voorzien van smalle verkoopluiken.

 

Voorgaande projecten

CBG Classic I - Wittekerke Rose

  • CBG Classic I - Wittekerke Rose
  • CBG Classic I - Wittekerke Rose
  • CBG Classic I - Wittekerke Rose

Classic I van 900 kg eigen gewicht met 900 KG laadvermogen Binnen afmetingen 4500 mm lang 2150 mm breed 2100 mm hoog

CBG Classic II - Chez Jan

  • CBG Classic II - Chez Jan
  • CBG Classic II - Chez Jan

Classic II van 1100 KG eigen gewicht met 2400 KG laadvermogen Binnen afmetingen 5000 mm lang 2150 mm breed 2300 mm hoog