“The Extendable”

” The Extendable” CBG Classic is opgebouws als ruime verkoop trailer, deze heeft aan de rechter- en/of linker zijde een groot verkoopluik. Via de ruime deur aan de voorzijde kun je gemakkelijk in- en uit stappen.

In het chassis van de Classic worden rollenbanen verwerkt, door de sterke rollenbanen kun je zonder extra krachtinspanning de wand naar buiten schuiven. aan de binnenzijde worden blokkering-platen geplaatst waardoor de wand niet ongewenst terug naar binnen geschoven kan worden. Bij het naar binnen schuiven dienen deze platen te worden verwijderd en daarna weer teruggeplaatst te worden voor blokkering tijdens het transport.

 

– Denk ruim… –

 

Ben je op zoek naar een eye-catcher, dan met je met “The Extendable” CBG Classic op de juiste weg.

Niet alleen zorgt de uitschuifbare balie voor meer werkruimte voor jou wn jouw collega’s, ook zorgt het er voor dat jouw trailer extra goed opvalt. Het uitschuiven van de balie geeft je 500-600 mm extra ruimte, ideaal om met meerdere collega’s tegelijk te kunnen werken, waardoor je een hogere werk capaciteit creëert.

De uitschuifbare balie is in zowel de Classic I en de Classic II te vervaardigen, tevens is het mogelijk om enkel een gedeelte van de trailer en of meerdere delen uitschuifbaar te maken.

 

Voorgaande projecten

CBG Classic II - Charles Bar Bq

  • CBG Classic II - Charles Bar Bq
  • CBG Classic II - Charles Bar Bq

Classic II van 1100 KG eigen gewicht met 2400 KG laadvermogen Binnen afmetingen 5500 mm lang 2150 mm breed (excl extentie ) 2300 mm hoog.

CBG Classic II - VeggieJunk

Classic II van 1200 KG eigen gewicht met 2300 KG laadvermogen Binnen afmetingen 5500 mm lang 2150 mm breed 2300 mm hoog