“The Presentation”

 

“The Presentation” CBG Classic is op te bouwen als verkoop trailer of als demonstratie trailer, deze heeft aan de rechter- en/of linkerzijde een groot 2-delig verkoopluik en aan de voor- en/of achterzijde een deur.

“The presentation” trailer is voor diverse doeleinden in te zetten, omdat het 2-delig luik los van elkaar te gebruiken is. Door middel van het 2-delige verkoopluik kun je de CBG Classic gemakkelijk van verkoop trailer naar demonstratie trailer transformeren.

Wanneer je enkel het bovenste luikdeel opend krijg je een uitgifte balie zoals “The Basic” CBG Classic.

Wanneer je zowel het bovenste luikdeel (boven scharnierend) en het onderste luikdeel (onder scharnierend) opend, kun je op het onderste luikdeel aluminium trapdelen monteren, tevens kun je armleuningen links en rechts monteren waardoor jouw trailer veiliger te betreden wordt.

 

– Met de CBG Classic haal je klanten binnen! –

 

Ben je op zoek naar een eye-catcher, dan ben je met “The Presentation” CBG Classic op de juiste weg.

Ideaal is deze trailer voor verhuur, verkoop van goederen en kleding, mobiel kantoor, mobiele ontvangstruimte, mobiel podium, workshops en nog zo veel meer! Kortom, perfect voor het promoten van jouw producten!

Het 2-delise luik is in zowel de Classic I en de Classic II te vervaardigen, tevens is het mogelijk om enkel een gedeelte van de trailer en/of meedere delen 2-delig te maken.

 

Voorgaande projecten

CBG Classic I - Experience VR

  • CBG Classic I - Experience VR
  • CBG Classic I - Experience VR
  • CBG Classic I - Experience VR
  • CBG Classic I - Experience VR
  • CBG Classic I - Experience VR
  • CBG Classic I - Experience VR

Classic I van 900 KG eigen gewicht mer 900 KG laadvermogen Binnen afmetingen 4500 mm lang 2150 mm breed 2300 mm hoog